Wie zijn wij? | Winkel | Werkplaats | Nieuws | Aanbiedingen | Fietsen | Scooters | Accessoires | Links | Contact

Peugeot Django Zowel in brom en snor komt 2014

Soort:  Bromscooter
Type motor:  1-cilinder, 4-takt, luchtgekoeld
Transmissie:  Automaat
Kleur:  Sport blauw
Modeljaar:  2014 (nieuw)
Accessoires:  
Bijzonderheden:  Django: wanneer Peugeot conjugeert het verleden met de toekomst

Als een pionier in de gemotoriseerde tweewielers avontuur door de geboorte van de eerste motorfiets in 1898, als de winnaar van de meest prestigieuze wedstrijden zoals de Bol d'Or en de Grand Prix des Nations, en als de uitvinder van de moderne scooter met kunststof carrosserie slechts 30 jaar geleden, voor de afgelopen 115 jaar Peugeot Scooters heeft altijd een manier gevonden om zichzelf te vernieuwen om nog meer verrassingen te creëren. Nu, door te investeren in de neo-retro-segment met Django, is het graven in zijn geschiedenis om zijn ontwerpen voor de toekomst te verbeteren.

STYLING GESCHIEDENIS

Gemaakt in de vroege jaren 1950, op het moment dat de S55 was een zeer comfortabele en goed uitgeruste tweezitter scooter met echte praktische kwaliteiten. Eerst en vooral, het was de allereerste scooter door Peugeot op de markt gebracht en de loop der tijd uitgegroeid tot de S57. Als een symbool van vrijheid en Franse elegantie, hebben onze ontwerpers hun inspiratie uit deze scooter meegenomen naar het silhouet van zijn opvolger te maken: Django.

Met zijn muzikale naam en zijn onweerstaanbaar retro styling, Django dankt zijn identiteit aan een uniek erfgoed. Geïnspireerd door zijn verleden, Django is een scooter met lijnen die lijken te willen geschiedenis te herschrijven, 60 jaar later. Een kwestie van styling geschiedenis. In feite, bovenal, Django is een elegante creatie.

De meest veeleisende waarnemers zullen de styling tips van het verleden en de verfijning van een voertuig waarop niets is aan het toeval overgelaten. Staande stevig op zijn 12'' wielen, Django lijkt te stromen als een vlaggenschip, gekenmerkt door zijn goed afgerond achtervleugels onderbroken door 3 luchtinlaten, en zijn lange, vloeiende carrosserie doet denken aan de sedan auto's uit die tijd.

Art. nummer:  
 
Garantie:  24 maanden garantie
Prijs:  € 0,-
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
Terug
George Tweewielers B.V. - Julianastraat 56 - 3262 SJ - Oud Beijerland
Tel.: (0186) 62 04 45 - Fax: - E-mail: info@georgetweewielers.nl

Nieuwe scooters
Piaggio Fly 25 kmh 4 takt
Meer info... Snorscooter
Bleu midnight
€ 1.839,-


Vespa Primavera 50 4 takt
Meer info... Bromscooter
Nero
€ 3.099,-


Meer...

Gebruikte scooters
Meer...